Treptio IT services, servicii software, suport IT si servicii IT single point, testare preventivă și monitorizare, VPN, consultanță IT, audit IT, data center, vulnerability remediation

Audit IT

Un audit IT este obligatoriu indiferent de domeniul în care activați, pentru a vă asigura continuitatea și eficiența activității IT. Este nevoie de realizarea unei evaluări corecte a sistemelor informatice și a soluțiilor IT folosite în cadrul companiei. Specialiștii DOMINObyte recomandă utilizatorilor să înțeleagă importanța verificării periodice a securității cibernetice, mai ales dacă se lucrează cu date personale sau orice alte informații sensibile.

Procesul de audit IT este, de obicei, un prim pas în construirea relației utilizator – furnizor de servicii IT. Serviciul de Audit IT oferit de DOMINObyte vine în întâmpinarea acestei necesități, cu scopul de a verifica statusul actual al componentelor și de a expune vulnerabilitățile la care compania ar putea fi expusă. Astfel, sunt verificate riguros atât infrastructura hardware, cât și software, iar în urma acestui proces se pot descoperi punctele vulnerabile ale sistemului informatic, nivelul de securitate al companiei sau potențialele amenințări cibernetice.

Echipa DOMINObyte demarează aceste proces de audit IT prin care sunt evidențiate vulnerabilitățile din sistemul informatic prin:

 • verificarea inventarului IT
 • analiza configurațiilor hardware sau software ale echipamentelor
 • evaluarea procedurilor și politicilor legate de exploatarea echipamentelor IT
 • detectarea intruziunilor și evaluarea vulnerabilității
 • observarea modului de lucru al angajaților
 • interviuri cu departamentul IT al companiei

10 +

Ani experienta

500 +

Clienti fericiti

50 +

Clienti noi

Ulterior realizării auditului IT, specialiștii DOMINObyte realizează un raport complet privind infrastructura IT și a securității existente. Pe baza acestui raport se poate elabora un plan de acțiune eficient și adaptat necesităților companiei tale. Astfel se pot înlătura vulnerabilitățile descoperite și se va consolida securitatea sistemului IT.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Cei 80 de ingineri IT susțin în prezent companii române și străine.

 • Lucrăm cu companii din SUA, Franța, Spania, Italia, etc.
 • Gestionăm peste 20.000 de echipamente.
 • Am crescut continuu cifra de afaceri și numărul nostru de clienți de la înființarea companiei.

Asteptam mesajul dvs.

Formular contact

  Cum vă putem ajuta?