End-user computing - EUC

EUC (End-user computing)

End-user computing (EUC) face referire la sistemele și platformele care pot permite non-programatorilor să creeze aplicații de calculator funcționale. EUC are la bază a abordare prin care își propune să integreze mai bine utilizatorii finali și non-programatorii în zona dezvoltării sistemelor de calcul.

Altfel spus, toate aplicațiile și programele care sunt dezvoltate fără ajutorul programatorilor IT sunt considerate EUC. Acestea pot varia în funcție de gradul de complexitate și scopul final, de la simple clickuri ale utilizatorilor asupra unor butoane până la scripturile unor utilizatori care sunt criptate.

În gama de servicii oferite de DOMINObyte clienților săi se numără și serviciul End-user computing. Astfel companiile beneficiază de device-urile și aplicațiile de care au nevoie pentru a fi productivi și a gestiona anumite probleme de natură IT.

10 +

Ani experienta

500 +

Clienti fericiti

50 +

Clienti noi

End-user computing cuprinde accesul utilizatorului la aplicațiile și datele companiei oriunde și oricând. Se folosesc unul sau mai multe dispozitive pentru a accesa infrastructura desktop virtulă situată fie atât la sediul companiei, fie în cloud.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Cei 80 de ingineri IT susțin în prezent companii române și străine.

  • Lucrăm cu companii din SUA, Franța, Spania, Italia, etc.
  • Gestionăm peste 20.000 de echipamente.
  • Am crescut continuu cifra de afaceri și numărul nostru de clienți de la înființarea companiei.

Asteptam mesajul dvs.

Formular contact

    Cum vă putem ajuta?