Treptio IT services, servicii software, suport IT si servicii IT single point, testare preventivă și monitorizare, VPN, consultanță IT, audit IT, data center, vulnerability remediation

Consultanță IT

Unul dintre segmentele noastre centrale de business este asigurarea de consultanță IT pentru utilizatorii și clienții DOMINObyte. Scopul nostru este să oferim suport și consultanță IT de specialitatea companiilor care își doresc să accelereze transformarea digitală a activității.

Un prim pas în acest sens este realizarea unei analize asupra situației existente în urma căreia identificăm nevoile reale și imediate de natură IT ale companiei. Ulterior, în procesul de consultanță, ne ocupăm de proiectarea strategiei de dezvoltare IT, luând în calcul vulnerabilitățile și necesitățile imediate, precum și gestionarea optimă a necesităților utilizatorilor.

Luăm în considerare soluții benefice pentru companiile voastre, ținând cont de costuri, dar și de resursele de timp și cele de  IT, alături de posibilitățile reale de integrare cu infrastructura și aplicațiile existente. Ne asigurăm astfel că vă oferim scenarii alternative și sprijinul necesar în decizia de a alege varianta optimă pentru nevoile voastre.

Odată identificate și stabilite procedurile și soluțiile IT de care companiile voastre au nevoie, ne asigurăm de implementarea acestora folosind metode standardizate internațional și validate în implementările de succes pe care le-am realizat de-a lungul celor nouă ani de experiență.

10 +

Ani experienta

500 +

Clienti fericiti

50 +

Clienti noi

Pe lângă identificare și implementare, prin serviciul de consultanța IT vă oferim un avantaj competitiv și în gestionarea ulterioară a proiectelor IT prin monitorizarea și completarea acestora cu soluții și servicii care pot exploata cât mai bine infrastructura hardware, software și cea de comunicații.

Specialiștii DOMINObyte sunt la curent cu cele mai noi tehnologii și soluții IT care pot contribui semnificativ la dezvoltarea infrastructurii IT a companiilor voastre, precum și la optimizarea costurilor, timpilor de lucru și creșterea productivității.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Cei 80 de ingineri IT susțin în prezent companii române și străine.

  • Lucrăm cu companii din SUA, Franța, Spania, Italia, etc.
  • Gestionăm peste 20.000 de echipamente.
  • Am crescut continuu cifra de afaceri și numărul nostru de clienți de la înființarea companiei.

Asteptam mesajul dvs.

Formular contact

    Cum vă putem ajuta?