Treptio IT services, servicii software, suport IT si servicii IT single point, testare preventivă și monitorizare, VPN, consultanță IT, audit IT, data center, vulnerability remediation

Data Center

Data center sau un centru de date reprezintă o facilitate pe care furnizorii de servicii IT o poate oferi utilizatorilor care optează pentru centralizarea resurselor de calcul necesare. Centrele de date devin tot mai preferate de companii datorită beneficiilor pe care le aduc, în special faptul că reprezintă o modalitate mult mai eficientă de a furniza, opera și localiza sistemele și infrastructura IT. Dacă în trecut serverele trebuiau să se afle în proximitatea locațiilor companiilor, acum, datorită apariției cloud-ului și a rețelelor IP, serverele pot fi localizare oriunde.

DOMINObyte oferă servicii de data center prin care sunt administrate servere, proiecte complexe de migrări servere sau implementarea unor soluții de securitate. Monitorizăm activ sistemele și serverele astfel încât detectăm și eliminăm orice problemă de networking care ar putea provoca daune în activitatea companiei de zi cu zi.

10 +

Ani experienta

500 +

Clienti fericiti

50 +

Clienti noi

În funcție de necesitățile fiecărui utilizator, putem oferi suport IT extins în cadrul acestui tip de serviciu pentru instalarea, configurarea și administrarea de servere, precum și soluții de securitate pentru e-mail sau implementarea de soluții Cloud, Back-Up și puteam realiza planuri de Business Continuity și Disaster Recovery.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Cei 80 de ingineri IT susțin în prezent companii române și străine.

  • Lucrăm cu companii din SUA, Franța, Spania, Italia, etc.
  • Gestionăm peste 20.000 de echipamente.
  • Am crescut continuu cifra de afaceri și numărul nostru de clienți de la înființarea companiei.

Asteptam mesajul dvs.

Formular contact

    Cum vă putem ajuta?