L2 Windows

L2 Windows

Administratoriii L2 Windows urmează procese și proceduri de lucru bazate pe datele furnizate de utilizatori. Se menține astfel buna asigurare a acestor activități IT. Inginerii L2 Windows colaborează cu alți specialiști dacă incidentul IT are legătură cu un alt departament sau cu furnizori externi. Iar în cazul în care nu pot rezolva situația problematică vor escalada incidentul la nivelul 3.

În cadrul unui furnizor de servicii IT, nivelul de suport tehnic oferit utilizatorilor se bazează pe amploarea asistenței tehnice de care companiile pot beneficia pentru anumite soluții sau servicii. Parte din echipa de specialiști pe care DOMINObyte o pune la dispoziție utilizatorilor săi, tehnicienii de nivelul 2 (L2) au o experiență mai vastă în a rezolva probleme complexe. Aceste probleme apar în activitatea IT și pot ghida și ajuta tehnicienii de la nivelul inferior în a gestiona incidentele apărute.

10 +

Ani experienta

500 +

Clienti fericiti

50 +

Clienti noi

DOMINObyte pune la dispoziția utilizatorilor săi care optează pentru astfel de servicii ingineri L2 Windows, tehnicieni specialiști ce pot instala, configura și administra sistemul de operare Windows dedicat serverelor. De asemenea, adminii L2 Windows pot gestiona dezvoltarea configurațiilor serverelor, să pună diagnostice și să rezolve problemele tehnice legate de aplicația Windows și să ofere asistență utilizatorilor ce întâmpină dificultăți în acest sens.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Cei 80 de ingineri IT susțin în prezent companii române și străine.

  • Lucrăm cu companii din SUA, Franța, Spania, Italia, etc.
  • Gestionăm peste 20.000 de echipamente.
  • Am crescut continuu cifra de afaceri și numărul nostru de clienți de la înființarea companiei.

Asteptam mesajul dvs.

Formular contact

    Cum vă putem ajuta?