Backup Rubrik

Backup Rubrik

Serviciul de backup Rubrik se găsește în gama noastră de servicii și soluții IT pe care DOMINObyte le pune la dispoziția întreprinderilor. Dacă în mod normal este nevoie de ore întregi pentru a monitoriza și gestiona munca cu ajutorul tehnologiei tradiționale de backup, cu tehnologia Rubrik se pot configura politici pentru

  • arhivarea,
  • replicarea,
  • copierea de rezervă a fișierelor locale și a celor din cloud,

în doar câteva clickuri.

Orice companie are nevoie să-și continue activitatea fără sincope, prin urmare realizarea unui backup a datelor și a infrastructurii IT este primordială în acest sens. Serviciile noastre de backup Rubrik oferă companiilor o modalitate eficientă și performantă de a restabili datele în cel mai rapid mod cu puțintă, atunci când este necesar.

10 +

Ani experienta

500 +

Clienti fericiti

50 +

Clienti noi

Serviciul de backup Rubrik oferit de DOMINObyte presupune o gamă largă de soluții de backup pentru datele atât în format fizic, cât și virtual sau hibrid. Astfel datele pot fi accesate instant, de oriunde.

În acest fel vă asigurați că datele dumneavoastră sunt protejate, verificate și disponibile pentru recuperare. Însă veți simplifica și mai mult acest proces necesar în orice business. Astfel echipa voastră de IT își poate aloca timpul în care ar fi administrat acestă sarcină unor task-uri mult mai critice și care pot aduce plusvaloare companiei voastre.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Cei 80 de ingineri IT susțin în prezent companii române și străine.

  • Lucrăm cu companii din SUA, Franța, Spania, Italia, etc.
  • Gestionăm peste 20.000 de echipamente.
  • Am crescut continuu cifra de afaceri și numărul nostru de clienți de la înființarea companiei.

Asteptam mesajul dvs.

Formular contact

    Cum vă putem ajuta?