L2 Linux

L2 Linux

Tehnicienii L2 Linux sunt specializați în depanarea unor probleme tehnice sau non-tehnice pe care clienții le au cu serviciile de găzduire web. La fel sunt utili în oferirea de suport tehnic pentru incidentele de nivelul doi prin serviciul de asistență (helpdesk) sau la telefon.

DOMINObyte pune la dispoziția utilizatorilor săi servicii de monitorizare și consultanță oferite de inginerii L2 și pentru sistemul de operare Linux. L2 Linux admins au o experiență mai mare decât tehnicienii de nivelul 1. Pot astfel gestiona incidente IT mai complexe ce pot apărea în cadrul companiilor ce folosesc sistemul de operare Linux.

10 +

Ani experienta

500 +

Clienti fericiti

50 +

Clienti noi

De asemenea, ei pot monitoriza serverele pentru a urmări stabilitatea acestora și pot lua măsuri proactive sau preventive sau a gestiona performanța acestora. Pot oferi consultanță inginerilor de la nivelul anterior pentru gestionarea provocărilor apărute la nivelul utilizatorului. În momentul în care dificultățile tehnice sunt complexe, pot escalada problema la nivelul următor.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Cei 80 de ingineri IT susțin în prezent companii române și străine.

  • Lucrăm cu companii din SUA, Franța, Spania, Italia, etc.
  • Gestionăm peste 20.000 de echipamente.
  • Am crescut continuu cifra de afaceri și numărul nostru de clienți de la înființarea companiei.

Asteptam mesajul dvs.

Formular contact

    Cum vă putem ajuta?