Treptio IT services, servicii software, suport IT si servicii IT single point, testare preventivă și monitorizare, VPN, consultanță IT, audit IT, data center, vulnerability remediation

Securitatea datelor, politica de acces și VPN

Virtual Private Network (VPN) folosește criptografia pentru a segmenta datele care, în momentul în care circulă pe internet, să fie indescifrabile.

Noile tehnologii, serviciile de cloud sau social media pot avea un puternic impact negativ în protecția datelor companiilor, prin urmare este necesară o strategie de securitate a informațiilor și a dispozitivelor.

DOMINObyte oferă utilizatorilor servicii de VPN care criptează traficul companiilor, astfel încât datele sunt în siguranță și nu pot fi extrase, iar conexiunea este securizată, chiar și în condițiile în care angajații se află în alte locații și necesită acces la rețea.

Cum telemunca și mobilitatea au devenit realități palpabile pentru majoritatea companiilor, nevoia de acces VPN este una reala. Mai mult, este o condiție obligatorie pentru a păstra securitatea firmelor și a nu compromite activitatea din afara sediului.

10 +

Ani experienta

500 +

Clienti fericiti

50 +

Clienti noi

De ce sa ne alegeti pe noi?

Cei 80 de ingineri IT susțin în prezent companii române și străine.

  • Lucrăm cu companii din SUA, Franța, Spania, Italia, etc.
  • Gestionăm peste 20.000 de echipamente.
  • Am crescut continuu cifra de afaceri și numărul nostru de clienți de la înființarea companiei.

Asteptam mesajul dvs.

Formular contact

    Cum vă putem ajuta?