Servicii IT, help desk si suport IT cu disponibilitate 24/7

Help Desk

Indiferent de nevoile de natură tehnologică pe care le ai, DOMINObyte vine în întâmpinarea solicitărilor tale prin intermediul Help Desk, serviciul de suport IT cu disponibilitate 24/7.

Deseori, utilizatorii întâmpină dificultăți în a gestiona eficient provocările și problemele tehnice și pierd timp încercând să găsească soluții care de multe ori nu țin de competența lor. Prin intermediul Help Desk vă punem la dispoziție un serviciu disponibil 24/7, un prim instrument pentru a vă oferi informațiile necesare și pentru a identifica cea mai bună variantă de soluționare a problemei.

10 +

Ani experienta

500 +

Clienti fericiti

50 +

Clienti noi

Specialiștii DOMINObyte vă pot oferi îndrumare pentru a rezolva problemele care pot afecta productivitatea și dezvoltarea companiei. Astfel, ne puteți adresa întrebări despre utilizarea tehnologiei în activitatea voastră, precum și despre provocările sau problemele pe care le întâmpinați într-un anumit punct.

Suntem disponibili pentru clienții noștri atât prin intermediul chatului, cât și telefonic, dar vă putem oferi suport onsite sau remote, în funcție de necesitățile și urgența solicitării.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Cei 80 de ingineri IT susțin în prezent companii române și străine.

  • Lucrăm cu companii din SUA, Franța, Spania, Italia, etc.
  • Gestionăm peste 20.000 de echipamente.
  • Am crescut continuu cifra de afaceri și numărul nostru de clienți de la înființarea companiei.

Asteptam mesajul dvs.

Formular contact

    Cum vă putem ajuta?