Treptio IT services, servicii software, suport IT si servicii IT single point, testare preventivă și monitorizare, VPN, consultanță IT, audit IT, data center, vulnerability remediation

IT Single Point of Contact

Un alt serviciu pe care îl oferim clienților DOMINObyte este IT Single Point of Contact. Venim în întâmpinarea voastră cu un astfel de beneficiu prin care vă punem la dispoziție un specialist DOMINObyte care să reprezinte puntea de legătură pentru orice solicitare sau întrebare avută.

Astfel clientul știe în orice moment cu cine să discute pentru rezolvarea solicitărilor. Iar dupa rezolvarea problemei apărute, la o alta intervenție are deja o persoană de contact la care apelează, scurtand din start timpul de rezolvare.

10 +

Ani experienta

500 +

Clienti fericiti

50 +

Clienti noi

Veți avea astfel o singură persoană sau departament care să se ocupe de comunicarea zilnică, gestionarea sau soluționarea rapidă a cererilor și reclamațiilor.

Astfel se reduce timpul de intervenție și se minimizează numărul de persoane implicate și ocupate cu rezolvarea unei probleme. Aceste persoane se pot ocupa cu rezolvarea altor task-uri.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Cei 80 de ingineri IT susțin în prezent companii române și străine.

  • Lucrăm cu companii din SUA, Franța, Spania, Italia, etc.
  • Gestionăm peste 20.000 de echipamente.
  • Am crescut continuu cifra de afaceri și numărul nostru de clienți de la înființarea companiei.

Asteptam mesajul dvs.

Formular contact

    Cum vă putem ajuta?