Treptio servicii IT, network design and maintenance

Network design, deployment & maintenance

Treptio oferă servicii de network design, adică servicii de infrastructură de rețea complet integrate într-o singură sursă, într-un mod rapid și eficient din punct de vedere al costurilor. Oferim experiență și consultanță atât în designul, cât și implementarea și mentenanța acestor procese.

Ne ocupăm de proiectarea rețelei mizând pe eficiența ridicată a acesteia. Ne  asigurăm că sistemul este pe deplin integrat și funcționează la randament maxim. În ceea ce privește instalarea echipamentelor de infrastructură, echipa de specialiști a Treptio asigură implementarea acestora la timp și la standarde de calitate. În același timp avem în vedere toate aspectele care vizează securitatea rețelei.

10 +

Ani experienta

500 +

Clienti fericiti

50 +

Clienti noi

Nu în ultimul rând, în cadrul serviciului network design Treptio gestionează mentenanța și operarea rețelei, luând în calcul toate aspectele dincolo de implementarea inițială. Se mizează pe întreținerea preventivă și corectă, precum și pe aplicarea celor mai bune practici de mentenanță. Securitatea rețelei și funcționarea optimă sunt obiectivele noastre permanente.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Cei 80 de ingineri IT susțin în prezent companii române și străine.

  • Lucrăm cu companii din SUA, Franța, Spania, Italia, etc.
  • Gestionăm peste 20.000 de echipamente.
  • Am crescut continuu cifra de afaceri și numărul nostru de clienți de la înființarea companiei.

Asteptam mesajul dvs.

Formular contact

    Cum vă putem ajuta?